TUINWERKEN
PERSOON

Algemene aanleg

Zowel kleinere privétuinen, aanleg rondom industriegebouwen en aanleg van gemeenschapstuinen in verkavelingen behoren tot onze mogelijkheden. Door ons uitgebreid en specifiek machinepark kunnen alle werken van groot tot klein uitgevoerd worden.

Zijn er in de tuin grote hoogteverschillen op te vangen, dan kunnen wij keermuren plaatsen in hout, betonnen palissades of grotere L-elementen.

Ook rioleringswerken en kleinere grondwerken kunnen door ons uitgevoerd worden. Voor kleinere tuinen en ruimtes beschikken we over een 2 tons graafmachine, grotere graafwerken kunnen uitgevoerd worden met een 5 tons graafmachine.

De aanleg kan zijn het aanleggen van een gazon, een terras of oprit, het aanplanten van een haag of het uitvoeren van aanplantingen. Ook de complete aanleg van uw tuin met oprit, terras, afsluiting, beplanting en eventueel houten constructies in de tuin kan door ons gerealiseerd worden.

foto plaatsen damwand hout

Onderhoudswerken

Dit omvat het snoeien van hagen, voorjaars snoei van beplanting, renoveren of rooien van hagen, snoeien en verwijderen van bomen. Verwilderde bouwgronden kunnen door ons deskundig opgekuisd en gemaaid worden.

Grote volumes snoeihout kunnen versnipperd worden. We beschikken over een kleine compacte hakselaar voor het gewone takkensnoeisel in tuinen waar geen grotere machines kunnen komen. Grotere volumes worden met een grotere hakselaar snel en efficiënt verwerkt.

foto klepelmaaien

Opritten en terrassen

Opritten in betonklinkers, kleiklinkers, gewone kiezelverharding al of niet geplaatst in grindstabilisatie of een combinatie van meerdere materialen is mogelijk.

Terrassen kunnen uitgevoerd worden in beton- of kleiklinkers, tegels in natuursteen of hout.

Doordat we over een uitgebreid machinepark beschikken kunnen ook grotere bestratingswerken zonder problemen snel en efficiënt aangepakt worden.

foto terras klinkers met houten panelen

Afsluitingen

We plaatsen alle mogelijke afsluitingen. Dit kan een gewone draadafsluitingen zijn die al dan niet voorzien wordt van een bovenbuis om later begroeiing toe te laten. Alle mogelijke materialen voor draadafsluitingen kunnen ook aan scherpe prijzen en met plaatsingsadvies geleverd worden aan doe-het-zelvers.

Ook afsluiting met houten panelen in geïmpregneerd hout of in tropisch hardhout worden door ons geplaatst.

Betonplaten in gladde uitvoering of met gekleurde houtstructuur kunnen eveneens door ons geplaatst worden.

foto plasitor met woodlockstrips

Gazons

We beschikken over machines om zowel kleine als grote oppervlaktes aan te leggen in gazon. Het gras kan ingezaaid worden maar kan ook aangelegd worden door middel van grasmatten. Bij gebruik van grasmatten werken we zoveel mogelijk met big-slabs. Dit zijn bredere matten die veel minder naden gaan vertonen na plaatsing.

Ook een renovatie van bestaande gazons is mogelijk. Een behandeling tegen onkruiden en mos, verticuteren en bemesten kan soms een zeer mooi resultaat opleveren.

foto plaatsing van grasmatten